A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának negyedéves védőnő szakos hallgatói felkerestek minket és a segítségünket kérték. Egy projektet kellett véghezvinniük ahhoz, hogy teljesítsék a Team munka nevű kurzusukat. Védőnőként úgy gondolták, hogy mindenképpen nőknek szeretnének segíteni. 

Számtalan lehetőség közül a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványt választották, és az itt élő nőknek gyűjtöttek női tisztasági termékeket (egészségügyi betéteket). Izgultak, hogy az ötletük miként hat majd az emberekre, hiszen mondhatni ez egy rendkívül érzékeny pont egy nő életében. Azonban ezek a hallgatók belevágtak a projektbe.

Meglepetésükre pozitív fogadtatásban részesült az ötletük, sokan kinyitották a pénztárcájukat.  Ráadásul olyan dolgot adtak ezeknek a nehéz sorsú nőknek, amire nagy szükségük van. Ez a szívből jövő segítségnyújtás iskolapéldája. Valamint bizonyították, hogy elhivatottak a szakmájuk iránt. Ezzel is azt mutatják, hogy a jövőben is szívvel-lélekkel dolgoznak majd a nőkért, na és persze a gyermekeikért.