Kit tekintünk a példaképünknek? Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni, mert mindannyian más-más területen jeleskedünk és a saját céljainkhoz hasonló munkásságú emberek között válogatunk, amikor kiválasztjuk azt az egyet, akire példaképként tekintünk. No, de mi a helyzet akkor, ha azt kérdezik tőlünk, hogy mondjunk egy példaértékű céget? Mielőtt tovább olvasná, tegye fel magának a kérdést, válasszon ki egy céget és tekintse meg támogatónkról írt cikkünket.

Szeretnénk bemutatni Önöknek az Omega Pharmát. Ez a belgiumi központú multinacionális vállalat az egyik legnagyobb vény nélküli termékeket gyártó cég Európában. Ismertebb termékeik közé tartozik a Coldrex, a Niquitin, HairClinic vagy esetleg a Biovanne.

Az Omega Pharma nem csupán olyan termékeket gyárt, amelyek az egészséges életmódot kívánják elősegíteni, hanem házon belül is kiemelten fontosnak tartják az egészséges életvitelt. Alkalmazottjaik közül többen versenyszerűen sportolnak, igyekeznek odafigyelni a munka-magánélet helyes arányára, de akár a megfelelő táplálkozást is megemlíthetjük. Mindezek mellett a környezettudatosság is jellemzi a vállalat dolgozóit, ezért szemétszedő akcióban is részt vettek a Margitszigeten.

Az Omega Pharma csapata számára nem kérdés, hogy a társadalmi felelősségvállalás kulcsfontosságú számukra, ezért ennek eleget is tesznek termékeikkel, önkéntes munkával vagy pénzadománnyal. Idén a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványt is támogatják, hiszen a vezetőség tagjai többségében kisgyermekes szülők, akik pontosan tudják, hogy az édesanyák mennyit küzdenek a családok összetartása érdekében. Tudják, hogy vannak olyan nehéz sorsú nők, akik testi és lelki bántalmazást élnek át nap, mint nap, amelynek elszenvedői a velük egy háztartásban tartózkodó gyermekek is. Ebből az élethelyzetből segítség nélkül kilépni szinte lehetetlen. Ezért Alapítványunk azért dolgozik, hogy segíthessünk azoknak, akik minden bátorságukat összeszedve hozzánk fordulnak és jól felkészült szakmai stábunk és önkéntes segítőink támogatásával elindulnak az újrakezdés akadályokkal teli útján.

Köszönjük az Omega Pharma csapatának, hogy példaértékű cselekedeteivel szebbé teszik a világot és ennek részeként támogatják a nehéz sorsú nőket is.