Családanya, pedagógus, vállalkozó. Mindannyian tudjuk, hogy nagy kihívás édesanyának lenni. Egy anyának mindig talpon kell lennie, hogy nevelje gyermekét. Sajnos manapság egyre több nő egyedül teszi ezt. A pedagógusokról pedig tudjuk, hogy az a hivatásuk, hogy gyermekeinket oktassák, elősegítsék a szellemi fejlődésüket.  Egy vállalkozó pedig nap mint nap küzd a gazdasági, jogi helyzettel, igyekszik megfelelő szolgáltatást nyújtani az ügyfeleinek, és megpróbálja elérni, hogy az alkalmazottai is elégedettek legyenek.  Ezek a szerepkörök egyenként is nehezek, sőt ha kettőt összerakunk közülük, akkor már szinte lehetetlennek tűnik, hiszen bármelyiket illesztem egymás mellé, mindkét feladatkör teljes odaadást igényel. Biztosan kevesen gondolnak arra, hogy akár mindhárom dolgot lehet egyszerre csinálni. Ráadásul sikeresen. Nem mellesleg, egyedülálló anyaként.

Ezek után mindenki azt gondolja, hogy nincs egy nő sem a világon, aki egyedül neveli a gyermekét, mellette kiemelt figyelmet fordít más gyermekeinek fejlődésére is, mert hivatása a pedagógia, ráadásul még egy sikeres vállalkozást is vezet. A nap mindenkinek 24 órából áll. Nem lehetséges, hogy valaki ennyi mindenben meg tudjon felelni. Vagy mégis?

Mészáros Szilvia a megtestesítője annak a személynek, aki erre képes. Erős, céltudatos nő, aki tűzön-vízen átmegy azért, hogy elérje céljait.  Fontos számára a gyermekek fejlődése, ezért pedagógusként mindent megtesz. Domináns személyiségének köszönhetően a vállalkozók között is boldogul. Már tíz éve tulajdonosa a HelenDoron English nyelviskolának. Emellett pedig hat és fél éve a magyarországi mesterközpont választott szakmai vezetője és mester franchisor is. Hogyan teszi mindezt? Egyedülálló anyaként.

A gyermekek iránti szeretetét, fejlődésükért való elhivatottságát nemcsak a munkájával mutatja ki. Csapatával egy nagyobb adományt adott át  a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnak, és ezzel nehéz sorsú anyák és gyermekeik életét tette szebbé.

gyermek család nyelviskola anyaotthon